Followers

Monday, October 10, 2011

WARNA KESUKAAN..... LET’S CHECK IT OUT!!

Setiap orang mesti ada warna kesukaankan. Setiap warna membawa erti yang berbeza dan dari situ kita dapat tahu orang tu macam mana.. Kalau nak tahu jom baca seterusnya kalau tak nak baca it's okay....
Colours of your life...

Warna & anda:

Red
  • Warna ni berkaitan dengan tenaga, keganasan dan sex.
  • Bidang kerjaya yang menberi tuah kepadanya adalah dalam bisnes machinery, ketenteraan & polis, sukan & permainan.
  • Tahun penting dalam hidupnya adalah 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90 & 99. Pada usia 27–28, anda akan mendapat satu peluang yang bagus dalam hidup.
  • Penyakit yang mungkin selalu dihidapinya adalah demam dan kemalangan. 

Perang & hitam
  • Maknanya orang ni selalunya pendiam, practical person & bijak.
  • Bidang kerjaya yang sesuai untuknya adalah pertanian, property & organisasi dari syarikat besar.
  • 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71, 80 & 88 adalah tahun penting dalam hidupnya.
  • Dia selalu menderita masalah hypertension & sakit kaki.

Kuning
  • Orangnya berwibawa, aktif & berkemampuan untuk memujuk.
  • Dia cemerlang dalam bidang perguruan, astrologer, commission agent, share broker, jurujual  & penceramah.
  • Selesema & sakit dada adalah penyakit yang mungkin selalu dihidapinya.
  • Tahun penting dalam hidupnya adalah 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77, 86 & 95.

Violet
  • If warna kesukaan kamu adalah violet you will do well in religious activities, pengurusan & organisasi, guru, banking & berkaitan property.
  • Blood pressure , asthma & faulty blood circulation will be your health problem. You will be fat & rounded in appearance.
  • Tahun penting dalam hidup anda adalah 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75, 84 & 93.

Sea-green or blue green
  • Imagination adalah your main characteristic.
  • Known & subconscious or unknown fears akan memberi kesan kepada kesihatan & kebahagian anda. Jadi, jadilah berani & try not to worry. Kebimbangan adalah your greatest enemy.
  • 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79, 88 & 97, the important year of your life.
  • Business berkaitan dengan liquid is suggested for you.

Putih, orange & gold
  • Anda mempunyai ciri-ciri dominant, impressive & kingly personality.
  • Jawatan yang sesuai dengan kamu adalah executive & managerial post.
  • Masalah kesihatan kamu adalah heart problem & faulty blood circulation.
  • The years 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82, 91, & 100 will be eventful for you.

Multicolour (suka warna campur-campur  eg. Stripes of diff. colour)
  • Any professions & business is lucky for you.
  • In health, jagalah jantung & kesihatan tulang belakang anda.
  • Events in your life will be sudden & beyond your imagination control.
  • The important years of your life will be 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76, 85 & 94. 

Leaf green or grass green
  • Will make you imaginative, nervous, and popular with people, tapi kamu tidak steady & tegas dengan idea & pendapat kamu.
  • Kamu akan buat yang terbaik dalam bidang designer, artist & business berkaitan liquids, chemicals & didalam bidang perguruan, travel agency, public relationship & apa-apa yang berkaitan large public & consumer interest.
  • Masalah kesihatan berkaitan dengan perut akan selalu membebankan anda.
  • Important years will be 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74, 83 & 92. 

Blue
  • Textiles, printing, painting, poetry, music, dancing, drama, business luxury & novelty items, inclusive of jewellery adalah yang mungkin berkaitan dengan anda. Jadi apa-apa pekerjaan yang berkaitan akan membawa tuah kepada anda.
  • Health problem adalah berkaitan dengan kidney, back & also the throat.
  • Tahun penting anda adalah 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78, 87 & 96


So, apa pandangan anda, ada tak terkena pada kamo, mungkin takde & mungkin ada sipi-sipi je. Hehe, bagi saya baca boleh, percaya sangat jangan. (Tapi dia juga yang buat entry ni kan, tiba-tiba kata jangan percaya sangatkan. Haha.) Actually, Saya ambil info ni dari buku star signs. Saya beli buku ni pun suka-suki je, harganya cuma RM3.90. Jadi saya pun suka-suki saja nak post entry ni. Hee....(^_^)

3 comments:

Anonymous said...

hello my beautiful world
hello everyone on this place!
i am Kate

A Girl Like You said...

Hi! Blogwalking! :)
i suke post camni! ;)

rose said...

owhhh...tq...heee...

Click Me...Click You (^_^)